JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2015 18:42:14

O podvazkovém pásu paní Kláry

O podvazkovém pásu paní Kláry

... aneb když občané píší a osobnosti odpovídají...

O.Ď.: "Mohl bych mít ještě jednu osobní otázku na vás? V práci je nás 60 chlapů a všichni většinou vaši příznivci a vsadili se, že vám nenapíšu tuhle otázku. Zajímalo by nás jestli nosíte podvazky nebo samodržky. Doufám, že vás to nějak neuráží, že se na to ptám, ale říkal jsem si, že se vás na to zeptám a buď mi odpovíte a někdo z nás vyhraje, a nebo mě pošlete s touhle otázkou do háje. Budu rád za jakoukoli odpověď a nezlobte se na mě, že se na tohle ptám."

JÁ: Takže otázka zní, zda nosím spíše podvazky nebo samodržky. Tak pánové, musím vás zklamat: prioritou pro mne jsou kalhoty, nejlépe džíny od Vietnamců v cenové hladině 250,- Kč, ovšem nesmí být bokovky, protože jinak mi beznadějně vylezou špeky a je po dojmu. Druhé v pořadí jsou punčocháče. Protože jako advokátka mám povinnost odíti se "důstojně svému stavu", k soudu chodím v šatech. Je ovšem diskriminační, že tento pracovní oděv si nemohu dát na rozdíl od vašich montérek do nákladů. Ale už vidím finanční úřad, jak mu předkládám účtenku za punčocháče s vyznačeným švem na lýtku (moje nejoblíbenější) jako daňově uznatelný náklad... Dále upřednostňuji samodržky, a to zejména v horkých letních dnech, kdy se snažím předstírat, že jsem dáma, tedy ergo kladívko nevycházím bez punčoch. Samodržky mají tu výhodu, že jisté partie dobře luftujou a navíc oproti podvazkům nevytvářejí pod šaty různé nežádoucí tvary. Pročež vás hned zkrouhnu a sděluji, že samodržky vybírám zásadně bez krajek, které se následně jsou schopny vzdout do různých hrbolů, a zejména v případě, že mám na sobě šaty pouzdrového střihu, tak se najednou uprostřed stehna objeví takový závalec, který zcela zničí veškerý dojem. No a teď k těm podvazkům: vy úchyláci! vy darebáci, vy bando nevycválaná!!! Vy si představujete pořád jenom nějaké sexy prádélko na osobě s mírami 90-60-90 a nevíte, že my, ubohé pracující ženy, se také musíme vypořádat s realitou všedního dne a že podvazky byly původně něco naprosto jiného než to, co si pamatuje vaše mladá zhýralá generace !!! Já ovšem, jako děvče z dobré rodiny, MÁM podvazky, a to tak zvaný podvazkový pás, obecně zvaný "bokovky". Posílám foto v příloze a jsem zvědavá, jak si tohle supersexy prádélko budete lepit do skříněk!!!"


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama