JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2016 17:00:05

Bude Vitásková řídit Energetický úřad z Věznice s ostrahou?

Bude Vitásková řídit Energetický úřad z Věznice s ostrahou?

Nebuďme malí. Naše země není obyčejná ani v oblasti zločinu…Václav Babinský se svého času dostal i do prostonárodních písní a historky o jeho zločinech tvořili součást historie jeho doby.

 

Radovan Krejčíř je jistě nejznámějším Čechem v Jihoafrické republice a říká se, že si podmanil i celé jihoafrické podsvětí. Konečně i dnes se jaksi ukázaly jeho prodloužené prsty. Chtěl, aby mu byly uvolněna pouta, soudce mu nevyhověl a ejhle, najednou se objevila bomba…

Nevím, proč zůstává v pozadí energická předsedkyně Energetického úřadu Alena Vitásková. Rozhodně je v našich podmínkách nejdrzejším zločincem, který je znám. Kam se na ni hrabe nepřítel státu Tomáš Pitr.

Má vrcholné místo a je si jista, že ji prezident neodvolá. Dnes dostala 8,5 roku natvrdo, ale na rozdíl od
Ratha, který odstoupil z funkce hejtmana i nadále hodlá řídit svůj úřad.

Připravila pro nás nyní bestiální nové tabulky k úhradě elektřiny, kde nepochybně zaplakají například ti, jejichž celý dům, byt je závislý na elektřině.

Já už pláču. Manželka mě trvale nabádala, ať elektřinu šetřím a teď kriminálnice Vitásková mi ji zvýšila v závislosti na jističích, které objektivně nemohu umenšit.

Šetřit nemusím, Vitásková zařídila, že je to nesmyslné.

Docela si dovedu představit, že až bude hnít na Mírově či jinde, její poslední radostí bude fakt, že ožebračí značnou část domácností.

Vím, že existuje presumce neviny, jsem právník.

Vím, že bude odvolací řízení.

Ale čistě lidsky - drzost této ženské je tak neskutečná, že ji fakt přeji co nejdelší vězení.

To co by se neodvážil žádný ministr, žádný veřejný činitel, ona pokládá za správné.

A protože si ani nemyslím, že ji ani po právní moci rozsudku o jejím odsouzení prezident odvolá, budeme zažívat pikantní řízení Energetického úřadu z nejtěžšího stupně vězení.

Babický – Krejčíř – Vitásková.

Jsme jedničky.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama