JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2010 8:32:01

Laškující ministr.

Laškující ministr.

Laškující ministr

Pan redaktor Havelka napsal glosu...No glosu..Spíše oslavný příspěvek na ministra dopravy Víta Bártu, ve kterém obdivně uvedl, že to dinosaurus rozhodně není. To jistě není. Je to laškující ministr.  Ten přijel, viděl a v očích pana redaktora i zvítězil. Slíbil dostavit v každém případě obchvaty na rychlostní komunikaci R6 a uložil své stranické souputkyni poslankyni Janě Suché, aby hledala úspory a když je nalezne, bude R6 dokončena.

 

            Souhlasím s panem redaktorem, že Vít Bárta je zcela nový zjev. Jeho podnikatelský a politický projekt Věci veřejné uspěl a Vít Bárta může žertovat. Jeden den zruší dostavbu všech dálnic a další dny postupně toto rozhodnutí zmírňuje. Žertuje, vtipkuje.  Ovšem i jeho slib, který dal v Karlovarském kraji hejtmanovi je jenom slibem a podstatné je, že zatím podle dostupných informací nejsou dány reálné záruky, že jsou realizovatelné. Neexistuje finanční jištění, neexistují příslušná povolení. A tak doporučuji brát slova pana ministra jako jakési laškování. Cosi řekl, cosi slíbil, ale nenechme se okouzlit těmi slovy. Kontrolujme jeho slib. A tentokrát vážně.

 

 

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama