JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2016 13:53:52

PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D je doslova exkluzivní nablblo.

PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D je doslova  exkluzivní nablblo.

TOP 09 dnes představuje skanzen ideologických superpravicových idiotů, kteří nepřemýšlejí, nevidí a jsou zcela mimo realitu myšlení převažující části rozumných občanů této země. Vedle Kalouska se dere na výsluní PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D. Vůl.

 Číst názory PhDr. Marka Ženíška, Ph.D (naschvál uvádím všechny jeho tituly, aby se ukázalo, že i naprostý myšlenkový kretén může mít doktorát před jménem i za jménem) u mně vždy vzbuzuje neskutečně veselí. A zároveň víru, že bude-li tandem Kalousek - Ženíšek tak pokračovat, i pravicoví voliči to nakonec hodí někomu jinému a onen pochybný útvar zvaný TOP 09 zmizí z politické scény.

Fakt jsem se až kuckal smíchem nad tím, že tento muž chtěl vyvolat proces velezrady proti Miloši Zemanovi, že neodmítnul úvahu, že za obě pomatené děvuchy (a to je ten nejslabší výraz) byla zaplacena částka v dolarech rovnající se 150 miliónům Kč.

Především mě fascinuje bohorovná povýšennost všech politiků, že se domnívají, že tato informace měla zůstat utajena a k tomu hysterické duo Kalousek - Ženíšek tvrdí, že tím je ohrožena bezpečnopst občanů této země.

Opak je pravdou. Je  dobré, že to víme. A už nikdy se to nesmí opakovat, alespoň v takovém obdobném případě. Ty dívky zjkevně nemohly být normální. Normální člověk nejede na blind do oblasti zesíleného islamistického nebezpečí. Pokud tam jede, buď se chce  přidat k islamistickým bojovníkům a u žen, nabídnout své klíny talibanským bojovníkům.

Je naprosto správné, že to víme a pane Ženíšku a pane Kalousku 99,9% občanům naprosto žádné nebezpečí nehrozí. Jsou totiž normální. A jestli 0,1%, kteří k islamistům chtějí směřovat nebepečí hrozí, je to zcela v pořádku.

Ať si je klidně islamisti podříznou. Kařdý je strůjcem svého osudu.

Ovšem chce-li tandem Kalousek - Ženíšek vyrazit podobným směrem jako ony dívky, neníi tím ohrožena bezpečnost státu.

Naopak. Stát by se zbavil svých škůdců.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama