JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2015 11:09:12

Přátelé Ruska v ČR cítí ohromné zadostiučinění.

Přátelé Ruska v ČR cítí ohromné zadostiučinění.

Před dvěma lety jsme byli napadáni z vlastizrady, ještě před půl rokem jsme byli zařazováni na seznamy agentů KGB. Dnes dochází na naše slova. Baz Ruska to prostě nejde.

Když si vzpomenu na útoky, kterými jsme byli před necelými dvěma roky častováni pro fakt, že jsme se snažili upozorňovat, že geopolitická snaha USA a Západu ponížit Rusko a vytlačit jej na okraj mezinárodního společenství je chybná a Západu se nevyplatí, musím dnes s ulehčením říci, že na naše slova došlo.
Svět je zcela rozvařený a krizi, kterou zažívá bez Ruska nepřekoná.

Netřeba velkých slov, netřeba dlouhých vět...

Rusko, které mělo být zničeno, další barevnou revolucí na Ukrajině, se dnes stalo opět ví než rovnocenným soupeřem, ale i partnerem USA a spolu s Čínou, coby potencionálně ekonomicky nejsilnější zemí světa tvoří nepřekonatelný tandem.

A protože vidíme, jak ta část světa, ke které teritoriálně patříme, tj. Evropská unie se potápí a přožívá stále rostoucí křeče, vyplývá z toho pro nás jasná zpráva...

Nevažme se idiotsky jen na Západ, tím méně na Evropskou unii či dokonce NATO, buďme nejaktivnějšími stoupenci co nejužší spolupráce jak s Ruskem či Čínou samostatně, tak i s institucemi, které vytvořili.

Začít bychom měli tím, že požádáme o pozorovatelský status v Euroasijské unii. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama