JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2015 14:37:57

Sociální demokratka Marksová je asociální bestie.

Sociální demokratka Marksová je asociální bestie.

Fond ohrožených dětí a jeho Klokánky byl tím nejlepším odkazem na vesničky SOS Pražskéhé jara 1968. Miliardář Babiš to chápe, lidskoprávní sociální demokratka Marksová nikoliv. Odpudivé.

 Člověk má přece jenom ještě nějakou paměť, dokud ji neobestře  kolega Alzheimer. V roce 1968 mi bylo 14 let a Pražské jaro jsem vnímal nesmírně nadšeně a šlo – pro mne osobně – o nejkrásnější období politického života dříve v Československu, dnes v Česku… Vše, co následovalo, včetně údobí, kdy jsem sám byl po roce 1989 v centrální politice, už bylo velmi sporné a nikdy jsem ty pocity vnitřního sesouladění s oním krásným obdobím  údobí jara 1968 už nezažil.

Z té doby mi mimo jiné z hlediska dnešními slovy občanských aktivit utkvěly dvě věci : sbírka na Zlatý poklad republiky, kdy lidé od mincí zlatého Václava či zlatých náušnic  po tetičce  chtěli krásně naivně posílit naši měnu. Druhým projektem byl projekt na zabezpečení dětí bez rodin, tedy o  vesničky SOS.

Vesničky SOS v přeneseném slova smyslu zde vybudovala paní Vodičková. Fond ohrožených dětí byl jistě zčásti finančně megalomanský, ale lidsky neskutečně hodnotný projekt, který v přeneseném slova smyslu měl mít samostatnou rozpočtovou kapitolu. Klokánky, kteří tvořily jeho součást byly v rámci svých přirozeně omezených možností, daných neexistencí skutečného tatínka a mamky něčím neopakovatelným.

Paní Marksová, jste asi tupá. Nic lidštějšího zde v kapitalismu za 25 let nebylo vybudováno.

Právě v tomto projektu se realizovaly - na mnohem dokonalejší úrovni – než by si autoři dětských vesniček  SOS  z roku  představovali – ideály onoho krásného roku.

Vás, Marksová, zajímají idiotské západoevropské genderové formulky, aby chlap povinně musel jít na mateřskou dovolenou, ačkoliv to u nás nikdo, kromě Vašeho manžela, který je jistě pod pantoflem nikdo nechce.

Jste schopna vyhodit miliardy oknem, kvůli těmto absurdním nesmyslům. Ale až zrůdně odmítáte pomoci.

A musí přijít oligarcha  a miliardář Babiš a podat návrh na ubohoučkou dotaci 20 miliónů na tento nejlidštější projekt v dějinách České republiky a Vy ho ve vládě  zamáznete.

Marsková, v té vládě jste jedna z nejodpudivějších asociálních bestií.

Kdyby zde byla, volil bych Syrizu.

Není zde a já sám asi nemám síly jí založit.

Ale  ČSSD, která má za ministryni něco tak odpudivě nelidského jako je Marksová,  volit slušný levicově orientovaný člověk nemůže.

Ten Babiš, Marksová, má 100 x více sociálního citu než Vy.

No nic, mimo politiku jste byla totálně neúspěšná. Cosi tam i zkrachovalo, že žabičko?

Vy jako ministryně máte tuším dvě osobní auta k dispozici, Vašemu manželovi pod pantoflem jste  zajistila jedno coby náměstkovi nějakého ministra. Těch penízků z platu je také dost, že?

Zdá se, že chápete  své poslání ministryně sociálních věcí jako úkol sociálně zajistit sebe sama a svou rodinu a potom ty odpudivé formulky z tzv. západoevropských lidskoprávních hodnot.

Jestli toto má být ČSSD  stranou starající se o normální lidské zájmy, pak ať to raději voliči hodí tomu Babišovi. Ten  věci chápe a  má normální lidské pocity.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama