Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2019 8:39:00

Do litoměřické nemocnice půjde v příštím roce o 33 milionů korun více než letos

Do litoměřické nemocnice půjde v příštím roce o 33 milionů korun více než letos

Komentář na facebookovém profilu po návštěvě nemocnice v Litoměřicích.

Litoměřice minulý týden. Přijel jsem uklidnit situaci a rozptýlit obavy místních občanů a zdravotníků o budoucnost nemocnice. Vedení města jasně řeklo, že nemocnici neprodá do soukromých rukou.

Protože ji však už dál provozovat nechce, jedná o jejím převodu se společností Ústeckého kraje Krajskou zdravotní, která v regionu provozuje celou řadu zařízení.

Nemocnice Litoměřice je ukázkou ekonomicky stabilizovaného a fungujícího zařízení, zajišťuje péči pro 150 tisíc obyvatel a já věřím, že se bude dále rozvíjet. Pomoci by tomu mělo i to, že v příštím roce do nemocnice půjde minimálně o 33 milionů korun více než letos.

Takže ještě jednou bych chtěl všechny ujistit, že zdravotní péče v litoměřické nemocnici zůstane zachována v plném rozsahu, nemocnice zůstane ve veřejné správě a bude se dále rozvíjet.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama