Mgr. Barbora Rázga

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2021 13:49:00

Vrchní kádrovák Hrušínský

Vrchní kádrovák Hrušínský

Komentář na facebookovém profilu k Janu Hrušínskému.

 VRCHNÍ KÁDROVÁK

Jan Hrušínský mne, abych byla upřímná, nikdy jako herec neoslovil. Ovšem ještě méně mne oslovuje jako “glosátor” české politické scény. Politice očividně vůbec nerozumí a umí pouze rozdávat nálepky. Kádruje voliče, kteří svobodně a demokraticky vyjadřují svou vůli ve volbách.

Z pana Hrušínského nemluví moudrost, ani nějaká snaha pomoci této zemi, ale pouze zneuznanost. Prohrává jedny volby za druhými. Každý, kdo se s ním veřejně spojil, tak prohrál. Karel Schwarzenberg v roce 2013, Jiří Drahoš v roce 2018, TOP 09 v roce 2017 a další. Jde o člověka, který v roce 2017 vyzýval vládu k přijímání migrantů.

Neberme takové lidi vážně. Kdybychom to skutečně dělali, tak bychom museli tvrdit, že voliči KDU-ČSL se mají, slovy pana Hrušínského, stydět 15. 3., protože jejich strana má úzké vazby na Sudetoněmecký landsmanšaft a 15. 3. 1939 k nám přece přišla německá armáda. Panu Hrušínskému na občanech této země vůbec nezáleží. Jde mu pouze o to, aby mu pár obdivovatelů zatleskalo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama