Mgr. Michal Pobucký, DiS.

primátor statutárního města Frýdek-Místek
  • SOCDEM
  • Moravskoslezský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2020 11:17:00

Koupí menu podpoříte zaměstnance integrovaného záchranného systému

Koupí menu podpoříte zaměstnance integrovaného záchranného systému

Pomáhá nošovický Radegast i místní podnik La Rosa.

Statutární město Frýdek-Místek dnes převzalo od Pivovaru Radegast ochranné pomůcky, které nošovický podnik vyčlenil jako pomoc městu při boji s koronavirem.

„Odbor bezpečnostních rizik a kriminality tak má k dispozici další ochranné štíty a brýle, které může dál distribuovat tam, kde je to nejvíce zapotřebí,“ řekl primátor Pobucký.

Včera svou pomoc rozjela také místní restaurace La Rosa. Minimálně dva týdny bude zdarma poskytovat obědy složkám IZS. Přispět může i veřejnost. Stačí si koupit menu, které podnik nabízí od 11 do 14 hodin a vydává ho z výdejního okénka. „Koupí menu pomůžete přečkat restauraci časy, kdy nemůže naplno nabízet své služby, ale podpoříte současně i zaměstnance integrovaného záchranného systému ve Frýdku-Místku,“ dodal primátor.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama