Mgr. Michal Pobucký, DiS.

primátor statutárního města Frýdek-Místek
  • SOCDEM
  • Moravskoslezský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2019 16:47:00

Město oplotí další dětská hřiště

Město oplotí další dětská hřiště

Kvůli větší bezpečnosti dětí ale i ochraně instalovaného mobiliáře a herních prvků přistoupilo město již před lety k oplocení dětských hřišť.

Celkem jich už bylo oploceno patnáct a do konce roku budou oplocena další čtyři, přesněji v ulicích Komenského a Malý Koloredov, v Janáčkově parku a na Nové Osadě.

Oplocení hřišť zamezuje volnému pohybu psů, kteří svými exkrementy často znečišťovali prostor hřiště. „Plocha hřiště je jasně ohraničena a platí na ní jasně stanovený řád, mimo jiné to, že na hřiště se nesmí vodit psi a kočky, jezdit na kole ani skateboardu, kouřit ani pít alkohol a zdržovat se mimo návštěvní dobu. V případě porušení těchto pravidel řeší věc městská policie, přičemž se odkazuje na návštěvní řád,“ připomenul primátor Michal Pobucký.

Oplocení zdobí grafické panely s polepem polymerickou fólií, na kterou jsou natištěny obrázky namalované žáky prvního stupně základních škol. Na oploceních už bylo rozmístěno na šest stovek kreseb dětí.

Návštěvní doba dětských hřišť:
duben, květen, září    8.00 - 20.00 hodin
červen – srpen           8.00 - 21.00 hodin
říjen – březen             8.00 - 18.00 hodin

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama