Mgr. Bc. Pavel Herman, MBA, MPA

"Žádná moc nesmí platit více než zákony." Cicero
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2019 8:03:27

Asia food fest v Praze upozornil na Vietnam

Asia food fest v Praze upozornil na Vietnam

V Praze se dne 6. dubna 2019 konal Asian food fest, který představil vietnamskou kuchyni, kulturu a cestovní ruch.

Akce byla pořádána firmou Food Event v rámci série mezinárodních kulturních a gastronomických festivalů, které se pravidelně konaly každý měsíc za účelem představení kultur cizích zemí v České republice s cílem přilákat více turistů do Prahy.  

Součástí festivalu bylo více než 30 stánků představujících tradiční pokrmy z České republiky a některých zemí Asie jako je Vietnam, Thajsko, Mongolsko. Zejména vietnamská jídla jako například jarní závitky (Nem Ran) a vietnamská káva (Ca Phe) se staly oblíbenou volbou pro většinu návštěvníků.

Návštěvníci získali dobrý dojem z výstavy fotografií, na které se představila vietnamská kultura a cestovní ruch včetně jeho úspěšného rozvoje.

Vietnamská komunita patří mezi největší zahraniční komunity v České republice. Vietnamská komunita je známá podporou aktivit v oblasti výměny potravin a kultury.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama