Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2019 11:27:17 - posel dobrých zpráv

Pavle

Zdravím Vás Pavle, kdysi jsme se jednou viděli v reality show Bar. Byl jsem tam tehdy jako posluchač na živé produkci. Chtěl bych se Vás zeptat, když už jste tím starostou, co byste chtěl udělat pro Řeporyje v tomto období? Jsem sice z Vinohrad, ale jezdím za kamarádem právě sem. Předem děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2019 10:54:41 - Pavel Novotný, DiS.
 Dobrý den, co se týče investic samozřejmě dotáhnu přístavbu školy s tělocvičnou, mám prováděčku na rekonstrukci školní jídelny, pak přijde gastro, rád bych příští rok žádal o stavební povolení na přístavbu školky. Jsme v projektové dokumentaci skateparku, který jsem si vymyslel. Velmi důležité budou naše kroky ohledně budovy nádraží, kterou získáváme a slíbil jsem jí zachránit. Zásadní je oprava dešťové kanalizace nad sokolovnou (6ulic) prioritu ale má oprava komunkací Tělovýchovná a Muzikova, kde po zbudování točny busu KONEČNĚ kopneme na náměstí. Na revitalizaci se čeká snad třináct let, chci začít. Za prioritu považuji nutnost za každou cenu zabránit plánované stavbě kogenerační jednotky (zvítězíme), musím také udělat zásadní změny na úřadu. Nebudu rozepisovat, zasáhnu zásadně personálně i co se týče struktury. Musím změnit UR pod školkou a rozšířit zahradu. A pak máme GIGAPROJEKT, něco, co nemá v dějinách Prahy obdoby, něco, za co budu nejblíže vyloučení z ODS, co jsem kdy byl, ale půjdeme do toho. Souvisí to s jednou lokalitou, se kterou máme hranici. Víc neřeknu.Myslím k tomu, Rád bych stihnul také umělku na hřišti, vypráskat ubytovny, slíbil jsem každý rok nové hřiště, limit zatím držím. A studánku, musím zachránit studánku v Úvozu, na té mi moc záleží. Asi tak no, je to na dýlů Plány by byly:-) Pěkný den, PN