Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2019 17:53:10 - Alena Pěnkavová

Práce starosty

Pane starosto, čeho jste zatím ve funkci dosáhnul? jaké máte další cíle? Co je vaší prioritou? Dosáhnul jste nějakých výsledků a viditelných zlepšení života Pražanů? děkuji za odpovědi!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.10.2019 17:27:48 - Pavel Novotný, DiS.
 Dobrý den. Zcela jsem přebudoval strategii městké části v mnoha ohledech. Konkrétně jsme jen za první rok získali na darovacích smlouvách hotovost a majetek přibližně 30 milionl korun, nic z toho není developer před územkem. Zásadně jsme se přiblížili 12 let pospávající revizatlizaci náměstí. Daří se také plnit slib o získání budovy nádraží a následné záchraně, vše je na dobré cestě. Uvedli jsme v život rekonstrukci školní družiny a gastra, dokončujeme stavbu přístavby ZŠ. Projekt za 130 milionů držím na vícepracech 5 milionů, což považuji za unikát. Zásadní posun v boji s plánovaným dotřiďovacím centrem. Vymyslel jsem si skatepark, nejhezší v Praze, projekt za devět miiilonů, dodržím slib použít z rozpočtových prostředků jen třetinu, zbytek vytřískám z darů, jsme ve fázi schválené studie, jdeme do výběrka na PD. Mám první vyklizené ubytovny. 17 autovraků pryč. Prosadil jsem a již i otevřel dětské hřiště v Řepíkové ulici. V Prosinci získám alokaci dotace na přístavbu ZŠ a zbuduji přístavbu. Usmířil jsem tu politickou scénu, funguje mi skvěle zastupitelstvo, pročištěný vzduch, konec cenzury radničního tisku. 
Priority:
- dostat z UP třídírnu odpadů- zarazit plánované obnovení těžby v lomu Požáry (chtějí zavážet, nejsem debil)- rozšíření školky, zásadní změny ve škole, nové třídy, tělocvična, rekonstruovat družinu a jídelnu s kuchyní- získat prostředky na zbudování komunitního centra z budovy nádraží- ukrást Praze 13 Třebonice a otevřít jim náruč coby naší městské části- revitalizace náměstí- vrátit do potoka raka říčního, momentálně 3 stupeň znečistění
je toho moc, kdyžtak se kdykoli stavte, nebo volejte 602316148
Novotný