Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2017 10:20:53 - Michal Sandr

Národní tradice jednotlivých zemí v Evropské unii

Dobrý den pane Machu. Jste jediným euro-poslancem, kterému jsem v Euro-parlamentu věřil. Dostal jsem zprávu od Vás, že byste se na podzim chtěl připojit k budování konečně pro občanské politiky našeho státu. S Vašimi názory a náměty jistě pomůžete našemu státu. Nyní mně ale zajímá jedna otázka na kterou bych chtěl, abyste mi odpověděl a je pro mne velmi důležitá. "JAK JSOU Z POZICE EVROPSKÉ UNIE PRAKTICKY (ve stanovách?) CHRÁNĚNY NÁRODNÍ TRADICE JEDNOTLIVÝCH ZEMÍ EU?! EXISTUJE VŮBEC NĚJAKÁ REZOLUCE V TOMTO ZNĚNÍ?! A JESTLI BUDETE I OCHOTEN VYJÁDŘIT VAŠE STANOVISKO K TÉTO OTÁZCE.
Děkuji za Vaši odpověď. Michal Sandr

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2017 8:18:11 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den, pane Sandre, Smlouva o EU říká, že EU „respektuje svou bohatou kulturní a jazykovou rozmanitost a dbá na zachování a rozvoj evropského kulturního dědictví.“ Je to ale jen proklamace, která nemá reálný obsah. Své tradice si každý členský stát musí chránit sám. Budu se vždy zasazovat o to, abychom si v České republice své tradice uchovávali.