Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2014 10:36:37 - rubi

eurovolby

Nemyslíte, že je těch průšvihů kolem eurovoleb nějak moc? Piráti uspěli u NSS, vy s žalobou na TOP. K čemu nám ale s prominutím je, že teď víme, že bylo něco špatně, nic ve zlém, ale proč se neřeší aktuální problémy? Třeba s imigranty, které zřejmě narostou ještě s konfliktem na Ukrajině. Jak je chcete řešit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2014 14:25:16 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,    Svobodní se ale vyjadřují k aktuálním problémům! Sledujte http://web.svobodni.cz/clanky/stanoviska-strany. 
Současně je ale třeba usilovat o férový přístup u voleb, proto chápeme Piráty, že žádali soud, aby zrušil omezující pětiprocentní klauzuli a je pochopitelné, když se někdo brání proti porušování volebních pravidel jinou stranou. 
Vždy jsme varovali před opakováním chybné imigrační politiky Francie, Nizozemí a dalších západních zemí. Jsme pro to, aby měli cizinci při splnění daných podmínek možnost usadit se v České republice, jsme ale proti umělému lákání cizinců na sociální dávky.
S pozdravem,Petr Mach