Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2019 12:42:35 - Ter_mit

Dobrý den,pane Vystrčil.

Velice si vážím toho,že odpovídáte i na nepříjemné otázky. Chci se vrátit opět k těm mzdám. Psal jste ,že chápete,že je problém,že samoživitelka vydělá 14500kč za měsíc.Mám to tedy chápat tak,že když vydělá v montovně muž 15000kč + stravenky ,že je na tom skvěle v 21 století, Nebo to vy poslanečci myslíte,tak,.že se máme jako nikdy předtím a lidé by měli bydlet po tlupách? Opravdu se vám zdá v pořádku mzda 15000kč pro muže který je sám? Berete to tak,že zaplatí nájem kolem 10 000kč,vyhrabe v popoláku ošacení a bude se živit měsíc separáty a na konci měsíce muže jásat ,že to přežil? Jak to vidíte vy,je v pořádku,že lidé pracují aby nechcíply hladem? Kulturní vyžití nic?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2019 23:21:00 - Miloš Vystrčil
Je to jednoduché. Jsem pro větší podporu těch, kteří pracují a obezřetnou podporu těch, kteří dlouhodobě nepracují, byť by pracovat mohli. To je vše. Nemá asi moc cenu se pořád dokola zabývat různými skupinami pracujících. Při tomto stylu komunikace a výměny názorů vždy naleznete skupinu, na kterou jsem zapomněl. A budete mít pravdu.
Miloš Vystrčil