Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2018 11:51:27 - mraz

Proč si myslíte, že vy byste nebyl dobrý předseda senátu?

Dobrý den, děkuji za reakci. Pokud nechcete hledat přijatelného kandidáta pro ostatní, tak jak se chcete dohodnout? Dost pochybuji, že někdo dobrovolně ustopí. Nebudete budete za podporu svému kandidátovi ostatním stranám něco slibovat, abyste získali jejich hlas? To je totož v politice běžný jev. Taky nechápu, proč si zrovna vy tak málo věříte. Podle mě byste byl také kvalitní kandidát.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2018 22:39:19 - Miloš Vystrčil

 Dobrý den.

Naším kandidátem na předsedu Senátu je Jaroslav Kubera a má mojí plnou podporu. Jsem přesvědčený, že Jaroslav Kubera má všechny předpoklady být výborným předsedou Senátu. Já nyní opravdu tuto ambici nemám, a tím pádem se ani myšlenkami, jakým bych byl předsedou Senátu vůbec nezabývám. Naopak se snažím udělat maximum pro úspěch našeho kandidáta.

To, že se velmi pravděpodobně bude rozhodovat při tajném hlasování mezi pravděpodobně třemi kandidáty, nepovažuji za nic nepatřičného. Je to normální naprosto demokratický postup, pravda pro Senát doposud spíše netradiční. Co považuji za důležité je fakt, že nemám pocit, že by vzniklá situace - existence 3 kandidátů - nějak narušila budoucí vztahy, ať bude zvolen jako předseda kdokoliv. Zásadní totiž je, aby Senát po zvolení předsedy zvládl rychle obsadit i všechny další orgány a začal efektivně pracovat a plnit svoji roli a v tom jsem optimistou neboť jsme v této věci již odvedli v rámci jednání mnoho práce a našli často rozumnou dohodu.

Miloš Vystrčil