ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2017 22:16:00

Předsedou Strany byl zvolen Tomáš Pajonk

Předsedou Strany byl zvolen Tomáš Pajonk

Předsedou Strany svobodných občanů byl v tajném elektronickém hlasování zvolen Tomáš Pajonk.

 O křeslo předsedy Svobodných pro další dva roky se utkalo pět kandidátů – Petr Mach, Tomáš Michalička, Jiří Payne, Tomáš Pajonk a Daniel Urban.

Tomáš Pajonk (36) byl dosud předsedou Svobodných ve Zlínském kraji. Je rovněž krajským zastupitelem. Podniká v IT a je ženatý. S rodinou žije ve Veselé na Valašsku.

Po volbě předsedy Strany svobodných občanů následuje volba čtyř místopředsedů strany. Kandidáti se do ní mohou přihlásit do 20. listopadu. Volit se bude opět elektronicky a kompletní složení Republikového předsednictva bude známo 29. 11. ve 20.00.

Strana svobodných občanů vznikla v roce 2009. Od roku 2014 je zastoupena v Evropském parlamentu. Prvním jejím europoslancem byl Petr Mach, od září 2017 je europoslancem za Svobodné Jiří Payne.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama