Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2019 17:39:38 - Jolana Mikova

Co je podstatné

nepřijde vám, že se až příliš mluví o útoku na Feriho nebo třeba o požáru Notre Dame? Miliony na opravu byly hned. Ale když se má pomoci třeba obětem války, tak na to peníze nejsou. O víkendu také zemřelo více jak 300 lidí na Srí Lance, ale o tom se píše méně než třeba o potržce mezi dvěma muži. Není něco shnilého nejen v tom našem státě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2019 21:11:08 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Mikováútoky na Srí Lance by si určitě zasloužily větší pozornost, stejně jako obecně všechny události spojené s útoky na křesťany. Toto téma je dle mého názoru velmi opomíjené, přestože křesťané tvoří podle mnoha zdrojů dokonce nejpronásledovanější skupinu na světě. Nevím, zda Česko bylo výjimečné tím, že věnovalo událostem na Srí Lance menší pozornost, než by si zasloužily. V každém případě vždy záleží především na lidech, jakým událostem budou přikládat větší význam. S pozdravemTomáš Zdechovský