Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2017 11:08:35 - evelyna

Jednání v EP

Pane Zdechovský, Vám nevadí, že to co Vy a parta s Vámi v EP v podstatě byla udavačská na Český stát. .Jakým právem jste hovořili jako "my".Mluvte jen za sebe a neschovávejte se za "my". Když mluvíte o ohrožení demokracie v naší zemi s odkazem na Babišova media, tak Vám nevadí, že mluvíte za Bakalova media a nevadí Vám, že tento oligarcha okradl tento stát o řadu miliard a snaží se v mediích ohlupovat lidi? Když už tedy máte potřebu práskat a zakrývat skutečného vládce medií a obáváte se o demokracii u nás, tak se Vás ptám, zda vůbec víte, co to demokracie je.?A proč jste měl potřebu, hned se otřít pomluvou o prezidenta aby jste upozornili Evropu? Nebo proč? Že se Vám a některým dalším nelíbí jistě občané chápou, že máte právo na názor. Ale nemáte právo jak říkáte- chtěli jsme jen upozornit, že některým občanům... Ti občané si jej svobodně zvolili a vy nemáte co práskat. Co také ale čekat od KDU.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2017 12:00:02 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, Evelyno,vobu prezidenta nezpochybňuju a ohrazuji se proti označení za udavače. Předtím, než něco takového budete tvrdit, si, prosím, zjistěte fakta. Naopak jsem se spolu s dalšími českými europoslanci stavěl proti tomu, aby se o kauze s Babišem v EP vůbec jednalo, protože jde o vnitřní záležitost ČR.  S pozdravem Tomáš Zdechovský