Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.10.2019 13:38:19 - Frflak

Ještě k těm Michalákový ,,,

Ať jsou právní názory na "ukradení" dětí takové nebo onaké. Myslím, že všichni se jednoznačně shodneme na tom, že upřednostněno musí být PRÁVO A ZÁJEM TĚCH DĚTÍ - a ne podivně zhrzené matky. A vy si fakt myslíte, že po těch letech by pro ty děti bylo nejlepší kdyby zase byly násilně odebrány současným pěstounům a vráceny do "bývalé rodiny" v exotické neznámé krajině? Jak byste to řešil vy, kdybyste mohl právně zařídit cokoliv?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2019 10:43:45 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,měl by být uplatněný zájem dětí i rodiny jako celku. Nejlepším zájmem dětí i celé rodiny je, když děti vyrůstají u biologických rodičů. Také si myslím, že je v zájmu dětí, aby sourozenci vyrůstali spolu - ani to se ale v případě dětí Evy Michalákové nestalo. Oba bratři byli odtržení od sebe a každý vyrůstá v jiné rodině. Myslím, že norské jednání opravdu není v zájmu dětí ani nikoho, komu opravdu jde o blaho dětí. Pokud dojde k takovým případům, děti by měly být navráceny. Čím později k tomu dojde, tím jsou samozřejmě věci spojené s navrácením komplikovanější. S pozdravem Tomáš Zdechovský