Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.10.2019 13:37:43 - Anče Kuba tajnej

Po nejprotěžovanější záškolačce Gretě spílá europoslancům za jejich potlesku nejprotěžovanější pašeračka migrantů

Hra na zákony končí. Tak takhle umírá demokracie, za potlesku vestoje. Německá kapitánka lodi Sea Watch 3 Carola Rackete dostala podle zahraničních médií v minulém týdnu prostor ve výboru Evropského parlamentu pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci, kde europoslanci diskutovali o záchranných metodách ve Středozemním moři a rostoucí kriminalizaci členů neziskových organizací, aktivistů a dobrovolníků, kteří zachraňují lidi pokoušející se překonat Středozemní moře. Neměli by dostat v Europarlamentu slovo spíše nebozí šoféři, kterým se bez jejich vědomí dostali do kamiónů imigranti a kteří za to byli postiženi vězením?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.10.2019 20:05:24 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,ano, řidiči, kteří se octli v takové situaci a stali se obětí bezpráví, si rozhodně zaslouží větší pozornost. Právě proto se snažím na všechny tyto případy upozorňovat a pracovat na jejich řešení.S pozdravemTomáš Zdechovský