Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2019 21:29:19 - Damph

Proč jsou Lidovci liberální?

Tak jestli volba šéfa EP je o hlavních silách v EU - nejsilnější byli Lidovci. A říkal jste že reforma EU je naprosto nevyhnutelná. Když je tedy třeba EU reformovat, tak to chce i pan Zahradil. Níkoli italský socialista. Socialisté si přejí jen větší a větší integraci. Z tohoto hlediska také měla logicky padnout volba na konzervativce. Nebo vidíte ještě nějaký jiný důvod proč pana Zahradila nevolit?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.07.2019 11:13:41 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Černochu,pro mě osobně je nejvíce důležité, aby vůle po reformě existovala především u stran, které jsou zastoupeny v Evropské lidové straně, a to nejen na půdě Evropského parlamentu. Nebude to jednoduché, ale povzbudivé známky tu jsou -  jedním z takových nadějných lidí, co podporují změny k lepšímu, je např. rakouský kancléř Sebastian Kurz. Věřím, že se podaří provést změny tam, kde je to potřeba.S pozdravemTomáš Zdechovský