Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2021 16:06:00

Co by na ty, co spěchají odevzdat státnost do Bruselu, řekl TGM?

Co by na ty, co spěchají odevzdat státnost do Bruselu, řekl TGM?

Komentář na facebookovém profilu ke státnímu svátku ke vzniku Československa

Dnes je státní svátek – 28. říjen.

Před 103 lety vznikla republika, jež o něco později dostala jméno Československá. Zaniklo království, zaniklo císařství, změnila se spousta věcí. Tenkrát i v dalších letech. Za naši samostatnost a suverenitu nasazovali odhodlaní a odvážní lidé svoji svobodu a často i životy.

Zkouším si představit, co by na snahy některých našich současných politiků, kteří spěchají rozpustit co nejrychleji naši státnost v nadnárodním byrokratickém molochu jménem Evropská unie, kteří spěchají odevzdat co nejvíce kompetencí do Bruselu, kteří spěchají vyměnit naši korunu za euro, zkrátka, co by na snahy některých našich politiků zničit naši státnost, suverenitu a svrchovanost a odevzdat správu našich věcí opět do cizích rukou říkali kupříkladu Tomáš Garrigue Masaryk, Alois Rašín či Antonín Švehla nebo čeští legionáři.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama