Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2019 18:53:00

James Bond žena? Jako kdyby místo Sněhurky nastoupil Sněhurák

James Bond žena? Jako kdyby místo Sněhurky nastoupil Sněhurák

Komentář na facebookovém profilu k obsazení role Jamese Bonda ženou

Na "bondovkách" vyrostlo několik generací filmových diváků po celém světě. A hlavně u těch starších se já i moji kluci pobavíme i dnes, nenecháme si ujít žádnou premiéru a doma máme všechny díly. Za vtipné ale vůbec nepovažuji, že by měla hrát nově agenta 007 žena. Je to stejné, jako kdyby místo Sněhurky nastoupil spanilý Sněhurák a místo Červené Karkulky zase Červený Karkulák. Obojí by byl naprosto nesmysl a neúcta k původní předloze.

Dnešní pokrokáři se však nezastaví před ničím. Nestačí jim ovládat politiku, média a vzdělávací instituce, stejně jako komunisté chtějí mít kontrolu i nad uměním. Ostatně právě komunisté často hovořili o angažovaném umění. A angažované umění je vlastní i jejich dnešním následovníkům, kteří bojují pod vlajkou ideologií multikulturalismu, ekologismu, genderismu a politické korektnosti za "lepší svět".

Ještě, že ty staré bondovky nám vzít nikdo nemůže. Dnes si asi pustím a budu doufat, že “Tomorrow never dies”.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama