Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2021 21:21:00

Jeden nelogický krok střídá další

Jeden nelogický krok střídá další

Komentář na facebookovém profilu k vládním opatřením

 Vláda od samého začátku zavádí plošná opatření a vůbec není schopna se soustředit na konkrétní problémy. Místo přímo zacílených opatření chodí "s tankem na komára". K tomu neustále hledá viníky, kteří můžou za šíření epidemie. Svádět svá vlastní selhání na někoho jiného je samozřejmě vždy nejsnadnější.

Jeden nelogický krok střídá další!
A když logicky opět nepřinese žádný efekt, hned je po ruce zdůvodnění:”Zase za to můžete vy, občané!”

Taková politika je dlouhodobě neudržitelná. Vláda neustále vykresluje nejčernější scénáře a jindy kritická média jí jdou v tomto ohledu na ruku. Ať předložíme jakékoli návrhy řešení, spolupráce či pomoci, vždy to “spadne pod stůl” a nezajímá je to.

Výsledkem je, že v poměru k počtu obyvatel jsme na tom údajně nejhůře z celé Evropy. Samozřejmě už se nemluví o tom, že kdybychom používali stejnou metodiku propočtu jako například Německo, byli bychom na tom lépe než mnohé okolní země, včetně zmíněného Německa.

Jenže strašit, vyhrožovat, pokutovat a svádět vinu na naše “nezodpovědné” občany se přeci lépe hodí do krámu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama