Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2019 15:35:00

Povstali noví inkvizitoři

Povstali noví inkvizitoři

Komentář na facebookovém profilu k novým metodám ve školství

Ještě před pár lety jsme si klepali na čelo, když jsme četli bizarní zprávy z Německa, Švédska či Velké Británii, které se týkaly uplatňování genderové ideologie v jeslích, školkách a školách. Doba pokročila a už se tyto pokrokářské tendence bohužel projevují i u nás.

Povstali noví inkvizitoři, kteří s revolučním zápalem bojují proti tomu, aby byly nejmenší děti oslovování "ten či ta". Zakazují číst pohádky, kde je jasně rozdělená role muže a ženy. Nabádají k tomu, aby byly děti od útlého věku poučovány o tom, že rodinu tvoří i dvě maminky či dva tatínkové. Dokonce chtějí i vybírat "vhodné" hračky.

Jak píše předsedkyně Aliance pro rodinu Jana Jochová, genderovou ideologií ovlivněná metodika je protlačována už i českými úřady. Bez veřejně diskuze a v naprosté tichosti. Jde bezesporu o záměr. Autoři těchto nesmyslů dobře vědí, že by je česká veřejnost striktně odmítla. Genderová ani i jiná ideologie do jeslí, školek a škol nepatří!

Je to i jedním z bodů programu Trikolóra, za kterým si pevně stojíme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama