Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.08.2021 10:53:00

Pro letošní volby budeme mít dalšího spojence

Pro letošní volby budeme mít dalšího spojence

Oznámení na facebookovém profilu o spojení TSS s novou politickou stranou Manifest.cz

 Formace Trikolora Svobodní Soukromníci bude mít pro letošní volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR dalšího spojence. Na společných kandidátních listinách se objeví také členové nové politické strany Manifest.cz, která vznikla jako reakce na vládní restrikce proti vlastnímu obyvatelstvu.

„Manifest.cz vznikl minulý rok jako odpověď na vládní restrikce proti vlastnímu obyvatelstvu. Od samého prvopočátku jsme věděli, že v demokratické společnosti lze něco změnit pouze aktivním angažováním se v politice. Začali jsme proto v říjnu 2020 formovat zcela novou politickou stranu z řad běžných občanů. Zároveň jsme věděli, že vzhledem k blížícímu se termínu voleb bude nezbytné hledat spojence, kteří budou mít podobné myšlenky a cíle. Jedině společně budeme mít dostatečnou sílu k získání hlasu lidu v Poslanecké sněmovně.

Spojení sil s formací Trikolora Svobodní Soukromníci je podle nás v současnosti pro Manifest.cz nejlepší možností, jak posílit a prosadit naše zájmy, spojené s koncem covidistické ideologie," uvedl David Tesař, předseda politické strany Manifest.cz - Pravá Svoboda a Prosperita.

Členové Manifest.cz budou mít zastoupení ve všech čtrnácti krajích. Jejich členové obsadí vždy symbolické jedenácté místo na každé kandidátní listině.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama