Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2021 22:48:00

Výkony vlády v době koronakrize jsou tristní

Výkony vlády v době koronakrize jsou tristní

Komentář na facebookovém profilu k možnému vyhlášení nedůvěry vládě

 Ve vzduchu visí hlasování o vyjádření nedůvěry vládě, dokonce se mluví také o rozpuštění sněmovny a předčasných volbách. Vezměme to po pořádku.

Pokud někdo vyvolá hlasování o důvěře vládě, budeme hlasovat pro nedůvěru. Je to docela jednoduché. Nejde o žádný antibabišismus, ten rádi ponecháme jiným. Ale výkony vlády v době koronakrize jsou tristní, takže nic jiného než ránu z milosti si nezaslouží.

Pak by bylo na prezidentovi Miloši Zemanovi, aby rozhodl, koho pověří vedením vlády, jež bude zemi spravovat do voleb. Toho se Trikolóra na rozdíl od stran z Bruselské pětky neobává.

Pro rozpuštění sněmovny, respektive pro předčasné volby hlasovat nebudeme. Za situace, kdy ani ještě neexistuje platný volební zákon, by to byla nezodpovědnost. Navíc, termín řádných voleb už je na dohled.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama