Slavus Vladimír Prokeš, CS

Měním systém - měním postoj.Neodvratitelné změny společnosti
  • ANEO
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2013 13:42:42

Vydělat na volbách mohou i poškozovaní občané, tuto možnost jim nabízí ANeO

Vydělat na volbách mohou i poškozovaní občané, tuto možnost jim nabízí ANeO

Pohlídejte si volby a vydělejte. Využíváme tímto možnosti uspořit státu finanční prostředky na výplatu ušlých mezd případně kandidujících zaměstnanců a zároveň dát možnost přivydělat si všem nejvíce poškozovaným občanům.

 
Možnost přivydělat si na volbách za Aktiv nezávislých občanů (ANeO) dáváme delegátům do volebních komisí v tomto pořadí.

Kdo se může  delegovat za Aktiv nezávislých občanů ANeO do volební komise?

Občané bez příjmu vyřazení ze systému sociálního zabezpečení a úřadu práce.

Rodiče samoživitelé.

Pozůstalý po obětech sebevražd v souvislosti s exekucemi.

Podnikatelé, kteří se prokáží nezaplacenou fakturou po splatnosti a doplní také trestním oznámením na dlužnou společnost na policii.

Všichni s exekučním rozsudkem, nebo jakýmkoli dokladem o exekuci.

Nezaměstnaní.

Využíváme tímto možnosti uspořit státu finanční prostředky na výplatu ušlých mezd případně kandidujících zaměstnanců a zároveň dát možnost přivydělat si všem nejvíce poškozovaným občanům.

Do jednotlivých komisí má možnost delegovat jednoho člena a jednoho náhradníka všech osmnáct volebních stran, jejichž kandidátní listiny byly zaregistrovány. Své delegace mohou podávat do 10. října do 16 hodinPokud má někdo zájem na dva volební dny usednout mezi členy komise, za což mu pak náleží odměna ve výši třinácti stovek hrubého, stačí se na městských a obecních úřadech přeptat a nahlásit na sebe kontakt uvést, že je delegován za Aktiv nezávislých občanů ANeO.

Veřejné prohlášení za Aktiv nezávislých občanů ANeO

Lídr za Vysočinu Vladimír Prokeš Dne 10. října 2013 13.25 

Reakce na článek

Čtěte více na: http://zdarsky.denik.cz/zpravy_region/na-uradech-se-hlasi-zajemci-o-praci-ve-volebnich-komisich-20131007.html
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama