Slavus Vladimír Prokeš, CS

Měním systém - měním postoj.Neodvratitelné změny společnosti
  • ANEO
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2015 21:21:48

Zemana lidé vyslyšeli, nebudou ovcemi, dostali do vínku nezávislá svobodná média

Zemana lidé vyslyšeli, nebudou ovcemi, dostali do vínku nezávislá svobodná média

První společné, svobodné, interaktivní vysílání pod názvem "Skutková podstata a nová právní forma státu". To je živé vysílání na téma, které se týká všech občanů České a Slovenské republiky 9.3.2015 od 20 - 22hod. na Svobodném vysílači.

Nechovejte se jako ovce 

vyzval lid několikrát Zeman


Po dlouhé době váhání se občané osmělují k otevřené diskuzi s mnohem silnější vládní opozicí. Pro většinu je nepředstavitelné ozvat se veřejně a není divu, občan má ve vlastní zemi strach jsou totiž závislý na příjmu a v případě perzekuce ze strany zaměstnavatele či státu mohou přijít o veškerý příjem, dostanou se na šikmou plochu exekucí nad propast života.Miloš Zeman: "Uvědomme si tedy, že není možné nechat se ohlupovat jakoukoli manipulací. Vzdáme-li se práva na informace, na srovnání těchto informací z různých zdrojů a necháme-li sebou manipulovat, pak se opravdu budeme chovat jako ovce. A právě proto bych rád připomněl krásné heslo, které si dali do vínku mužové a ženy státu Izrael: Již nikdy jako ovce."

Média ovládají strany a nejsou otevřená

Rada ČT má patnáct členů, které volí a odvolává Poslanecká sněmovna, a to tak, aby v ní nebyl nikdo z nezávislých médií. Strany si tak určí, kdo se vůbec k volbě dostane.

Poslanci zúžili tajně výběr do Rady ČT i rozhlasu. Postupují tak vesměs bývalí i současní radní.

Poslanci volebního výboru, který ovládají vládní strany ČSSD a ANO, zúžili v tajném hlasování dnes dopoledne seznam adeptů do Rady České televize a Rady Českého rozhlasu. Do první má dále šanci se dostat 45 lidí, do druhé 19 lidí – uvádíme je níže v seznamu přihlášených, kterých původně bylo do rady televize 58 a do rozhlasu 37.

Skutková podstata a nová právní forma státu - Změna zákonodárné moci občanů

Pozvánka: zapoj se dnes 9.3.2015 od 20 - 22hod. do živého vysílání na téma, které se týká všech občanů České a Slovenské republiky. 

Skutková podstata a nová právní forma státu - Změna zákonodárné moci občanů, která byla neoprávněně převedena na EU. Rozdělení ČSFR bylo protizákonné. Máme nelegitimní vládu.
Připojte se prosím s svým názorem nebo dotazem do živé diskuze.
Děkuji.
Vladimír Prokeš 

Cenzuru zrušíme :-)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=853562968018052&set=a.109391419101881.5743.100000930697237&type=1&theater

http://www.svobodny-vysilac.cz/wordpress/

skype adresa: svcs-vysilanisvobodnyvysilac

mobil připojení: +420 608121419

e-mail: studio-plzen@svobodny-vysilac.cz

Pozvánka platí i pro fcb přátele a tak na síti zvu

 — společné uživatele  Michaela Marxová-Tomiová,Klára Long SlámováTomio OkamuraFrantišek BublanMichaela Marksová-Tominová,Miloš Zeman - prezident České republikyJan RytířTomáš Zdechovský v Evropském parlamentuZdeněk ŠkromachTomio OkamuraTomáš ZdechovskýJiří Dienstbier,Jiří VyvadilPavel Poc a Jozef Klányi

Žádost o potvrzení právního výkladu, zajištění oponentury a veřejné diskuze


Žádost o potvrzení právního výkladu, zajištění oponentury a veřejné diskuze byly požádány: UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE Právnická fakulta a Univerzita Karlova v Praze, Právnická fakulta
Žádáme Vás o uznání neplatného rozdělení ČSFR bez referenda a následné převedení právní moci občanů na EU.
Ústavní zákon č.327/91 Sb. o referendu.
Zánika rozdělení ČSFR bylo protiprávní. Nebyl naplněn Ústavní zákon č.327/91 Sb. o referendu z 18. července 1991, s účinnostíod 16. srpna 1991.
Občan Slovenské republiky pan Jozef Klányi obhajuje právní,politický a lidský názor na základní lidská práva, svobody člověka,právnímoc občana ve státě, suverenitu své země Slovenské republiky a suverenitu dalších nesvobodných zemí včetně České republiky.

Jozef Klányi uplatnil jako svobodný občan

Článok32 Spoločenskej zmluvy: „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených zmluve, ak činnosť ústavných orgánov a účinne použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené“.
 Žádost o zajištění oponentury a veřejné diskuze k přirozenému právu v souvislosti s jeho diplomovou disertační prací.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama