Poslední příspěvky z profilů

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Plzeň 3
Plzeň 3 vložil nový článek

Psí den se těšil obrovskému zájmu

Sedmý ročník jediné akce tohoto typu v Plzeňském kraji – Psí den, navštívily v sobotu 10. června v Borském parku stovky pejskařů se svými čtyřnohými parťáky.

Plzeň 3
Plzeň 3 vložil nový článek

Jezírko ve Škodalandu je vhodné ke koupání

Lidé mohou ke koupání bez obav využít jezírko v plzeňském multifunkčním areálu Škodaland, neboť jak vyplývá z výsledků prvních rozborů mikrobiologických ukazatelů, voda v jezírku splňuje požadavky vody ke koupání.

Ing. Miloslava Vostrá
JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
RNDr. Radoslav Štědroň
RNDr. Radoslav Štědroň vložil nový článek

10. díl

co s utečenci - nebo co to je za lidi - jsou to jenom utečenci - další díl třináctistránkového pojednání o jednom z dnešních problémů Evropy

Česká Lípa
Česká Lípa vložil nový článek

Většina řidičů překračuje povolenou rychlost

Četné stížnosti občanů vedly českolipskou radnici k zadání dopravního průzkumu měření rychlosti ve dvou lokalitách, kde je situace nejhorší. Jde o silnici I/9 a o silnici II/268. Vyšlo najevo, že řidiči tu z více jak 50 % překračují rychlost.

Radek Rozvoral
Ing. Radovan Vích
Jana Levová
Jana Levová vložil nový článek

Vládnoucí strany tak lžou

V uplynulých dnech a týdnech na mě z titulků novin a z obrazovky TV koukalo už tolik politiků, které nepokrytě lhali, že zde musím uvést alespoň nějaká konkrétní fakta.

Mgr. Soňa Marková
Mgr. Jiří Dienstbier, ml.
Andrej Babiš
Andrej Babiš
PhDr. Ivan Gabal
PhDr. Josef Skála, CSc.
PhDr. Josef Skála, CSc. vložil nový článek

Třiadvacátá vlna řeckých škrtů

„Jen co řecká vláda prohnala v květnu parlamentem 140 dalších ´reforem´, snižujících ještě víc důchody i mzdy a zdaňujících i ty pod hranicí chudoby, vznášejí věřitelé další nároky,“ píše Werner Rügemer.

Mgr. Dana Váhalová
RNDr. Luděk Niedermayer
Petr Cvalín
MUDr. Olga Sehnalová, MBA
Ing. Marian Jurečka