Poslední příspěvky z profilů

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
kraj Středočeský
Tomáš Zdechovský
Ing. Petr Horálek
kraj Středočeský
Mgr. Pavel Dobeš
Jan Wolf
Jan Wolf vložil nový článek

Bohemku padnout nenecháme!

Jan Wolf, dvojka na kandidátce pražské Trojkoalice a aktivní sportovec, dnes vzkázal všem Pražanům a fanouškům jednoho z nejstarších sportovních klubů u nás: Bohemku nedáme!

PhDr. Lubomír Zaorálek
Ing. Bc. Ivan  Noveský
PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
RNDr. Milan Neubert
RNDr. Milan Neubert vložil nový článek

Dobře utajovaná smlouva

USA s EU chystají smlouvu TTIP velmi utajeně a prokazatelně nemají zájem, aby o tom evropská veřejnost nahlas diskutovala. Nutně se nabízí otázka, proč tomu tak je a jestli to nějak nesouvisí s konfliktem mezi USA a Ruskem na území Ukrajiny.

Ing. Martin Juroška, Ph.D.
Tomaš Gallik
Tomaš Gallik
MUDr. Jan Hýsek
Tomáš Vandas
Tomáš Vandas vložil nový článek

Proč říkám ANO trestu smrti

Vražda devítileté Elišky z Klášterce nad Ohří musela otřást každým slušným člověkem. Brutální čin také vyvolal diskuze po opětovném zavedení trestu smrti v naší zemi, který byl zrušen novelou trestního zákona v roce 1990.

Ing. Václav Votava
Ing. Václav Votava vložil nový článek

O nešťastné povaze sankcí

Jestliže cílem evropských sankcí vůči Rusku mělo být přisunutí židle i s Putinem k jednacímu stolu, pak se nám ono sankcionování zatím nějak nedaří.

Ing. Josef Barta, MBA
Ing. Josef Barta, MBA vložil nový článek

Bystřany jako horší stoka?

Zamořování zápachem, riskování úniku neznámých látek do životního prostředí a obtěžování místních občanů "smradem", to je současný stav ulice Novodvorská v Bystřanech na okraji známých lázní Teplice.

Petr Cvalín
Ing. Milan Urban