Astrolog pro rok 2012: Stereotypy finančních diktátorů budou rozbity

01.01.2012 19:46

Pohledy a výhledy pro rok 2012 mají jedno společné. Žádný z nich neslibuje růžový rok plný optimismu. Okolnosti politického i ekonomického vývoje v Česku i ve světě přehlížet nejde, a tak chtě nechtě musí i nejvíce pozitivně naladění jedinci připustit, že tento rok bude náročný. ParlamentníListy.cz se zeptaly astrologa Petra Messanyho na to, zda třeba hvězdy nemají nějaké příznivější zprávy.

Astrolog pro rok 2012: Stereotypy finančních diktátorů budou rozbity
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zvěrokruh

Astrolog Petr Messany hned v úvodu připomněl, že dříve, než se rozeběhne rozhled na dané téma, tak je třeba  podat trochu informací, jak se na astrologii vůbec dívat a co od ní lze očekávat.

„Astrologie je kulturní souputník člověka od doby co si uvědomil, že žije podle chronometru přírody. Střídáním nebeských těles na obloze (den, noc) začalo prvé uvědomění, že je tu řád, který je nutno dodržovat k přežití člověka. Astrologie je filozofie přírody, není to bezduché věštění budoucnosti. To co se prezentuje v novinách a časopisech jako předpověď hvězd není astrologie, ale umělý výklad přání a touhy nerozhodných lidí. Máme před sebou rok 2012, rok obestřený mnoha legendami a záhadami. Ano, jde o konec věků dle mayského kalendáře, ale nikam zeměkoule nespadne, ani neuletí do vesmíru, přesto se budou asi dít věci prapodivné,“ nastínil Petr Messany svoji  vizi pro čtenáře ParlamentníchListů.cz.

 A připomněl, že morální a duchovní propad společnosti je zřetelně  znát již nyní.  

Rozbijí se stereotypy diktátorů

„Zlom má začít začátkem věku nového, prý od 21.12.2012.  Dojde totiž k rozbití stereotypů finančně mocných a globalizačních diktátorů. Planeta se k této restrikci již připravuje několik let. Od roku 1995 se rodí čím dále více tak zvaných indigových, křišťálových a duhových dětí, které budou zachraňovat naší planetu. Dokonce i genetici objevili nějaký nový přílepek v genetickém řetězci u tohoto nově se rodícího pokolení. Bude to generace s novými, a snad lepšími ideály. Již nyní vidíme ve světě snahu o plošné zlepšení sociálních podmínek života,“ pokračuje dál astrolog ve svých prognozách z hvězd.

Protože však vychází z toho, že ParlamentníListy.cz jsou politickým webem a je tedy důležité směřovat předpověď i z pohledu možného vývoje a sledu událostí v politice, nenechal ani tuto důležitou oblast stranou zájmu či zahalenou tajemstvím.

Kalousek a John jsou střelci

„Vrátíme-li se do našeho všedního žití, musíme začít u naší vlády. Ona řeší vše na úkor těch nejchudších, protože zde to jde velmi lehce, stačí nařízení, nebo nový zákon. Vláda prozatím nemá ve hvězdičkách žádný propad, až na malé přesuny, škatulata hýbejte se, tak nikdo nemusí přijít o křesla a prebendy. Naopak premiér Nečas má sice klikatou, ale stále pozitivní cestu vpřed. Ministr Kalousek a e předseda VV John jsou Střelci a od jara se budou přetahovat o Jupitera, planetu štěstí, se znamením Blíženců. Je zde velké nebezpečí, že ekonomičtí diktátoři mají snahu strhnou pozornost na sebe vybudováním takové strany, která bude slibovat práci a sociální jistoty. Vedení státu má být podle nich, jako prosperující podnik. Zde potom ale hrozí, že to sklouzne do modelu hitlerovského nacionálního Německa. Stát totiž potřebuje nejen finance, ale i kulturu, vědecké zázemí a demokratické myšlení lidí. Toto vše dokáže trojkoalice, protože i když je jako třínožka s jednou nohou kratší, přesto se nekýve. Proto stabilita vlády i přes houpavé vlny přečká jaro i léto a teprve na podzim mohou přijít falešné podněty a klamavé reklamy na lepší zítřky,“ vidí v budoucnosti Čechů v roce 2012 Messany.

Upozorňuje však i na další riziko – a za něj považuje bující  islám.

Konec světa nebude, nečekejte ani pád režimů

„Ten má zachycené drápky v západní Evropě a bude se snažit nám Evropanům diktovat jejich zákony šaria. Záleží na těch státech, kde žijí dvě, nebo již tři generace přistěhovalců, jak jim budou ustupovat. Toto nebezpečí je nezvratné,“ varuje astrolog.

A vrací se ve své předpovědi k proklamovanému konci světa.  Podle něj nebude. A ani se nezmění režimy.

„Nezmění, pouze se bude stále něco zvolna upravovat. Společensko-kulturní změny se budou vyjasňovat a přesouvat až do roku 2023. Bude lépe? Optimisté říkají ano a pesimisté jim tiše závidí a doufají v skrytu duše, že se to přeci jen povede. Vánoce 2012 budou totiž  pro každého z nás vesmírným svátkem,“  slibuje pro čtenáře ParlamentníchListů.cz astrolog.

reklama

autor: Alena Hechtová

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové už Ukrajince opravdu ponížili. Proniklo do tisku

9:03 Rusové už Ukrajince opravdu ponížili. Proniklo do tisku

Washingtonský Institut pro studium války ještě před pár desítkami hodin naznačoval, že by Rusové rád…