Babiš nechce být senátorem. Prý neumí kontrolovat emoce

08.12.2011 18:16

Andrej Babiš je novou celebritou české politické scény. Prý ale o přímou politickou funkci nestojí.

Babiš nechce být senátorem. Prý neumí kontrolovat emoce
Foto: Repro ČT
Popisek: Andrej Babiš v pořadu Otázky Václava Moravce

Podnikatel Andrej Babiš v pořadu Impulsy Václava Moravce prohlásil, že neusiluje o senátorskou funkci. Na dotaz, jestli bude kandidovat do Senátu, řekl: „Určitě ne, pro mě by to bylo dost velké trauma sedět v Senátě nebo parlamentě, neumím kontrolovat emoce dobře."

SLEDUJEME téma ANO 2011

Miliardář a druhý nejbohatší Čech nicméně prozradil, že už připravuje politický program. Jeho iniciativa Ano 2011 ho sepíše do června příštího roku.

„Příští rok ANO bude řešit krajské manažery, okresní manažery, budeme předkládat řešení jednotlivých problémů společnosti a ekonomiky a test pro ANO budou senátní volby. My půjdeme do senátních voleb, kde budeme hledat a nechť občané navrhnou lidi, které jsou autoritami, které něco dokázali ve svém oboru," prozradil Babiš.

Dále čtěte:
Dáma Andreje Babiše, ta se nedá: Nevyšlo ti to, tak jsi nás poblil

Odmítl spolupráci s komunistickou StB, za kterou je mnohými kritizován.  Kvůli nařčení podá žalobu na slovenský Ústav paměti národa. S agentem StB se potkal, nespolupracoval ale, zdůraznil.

„To, že si tam nějaký policajt asi chodil s přítelkyní na kafe a vykazoval na mě něco, já jsem se potkal s StB třikrát nebo čtyřikrát, podám žalobu proti Ústavu paměti národa SR na ochranu osobnosti s cílem určení neoprávněné evidenci v seznamu bývalé  státní bezpečnosti. Chci být vymazán," zopakoval již poněkolikáté Babiš.

K věci:
Zpověď dámy Andreje Babiše: Je jí líto vás, co nejste z Prahy 
Zná Babiše a varuje: Mluví jako fašoun. Je nebezpečný 
Andrej "Mussolini" Babiš. Tyto řádky se mu nebudou snadno číst  

Foto: Hans Štembera

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…