Bárta: Tvrdá práce se vyplatila. Web vyrostl v řádech tisíců procent

31.12.2012 19:00

Od května do konce prosince roku 2012 navštívilo web VítBárta.cz víc jak 190 tisíc návštěvníků, přičemž unikátních bylo skoro 130 tisíc.

Bárta: Tvrdá práce se vyplatila. Web vyrostl v řádech tisíců procent
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

Všichni tito čtenáři si prolistovali více jak 465 tisíc stránek!  V půlročním měření jde tedy o nárůst o více jak 7 500 procent v návštěvách a o více jak 10 tisíc procent v unikátních návštěvnících.

Za tímto nevídaným úspěchem stojí především velká práce, pravidelné publikování přibližně pěti článků denně a samozřejmě také kampaně, které byly v posledních měsících zaměřeny na lichvu, nesmrtící zbraně, potraviny, vzdělání anebo rušení nemocnic.

Jako poslední novinku, kterou náš web představil, byly tři originální kresby kreslíře Štěpána Mareše. Ty byly určeny návštěvníkům jako vánoční dárek. Pro nový rok chystá web VítBárta.cz řadu dalších novinek, proto doufáme, že se neuvěřitelně rostoucí trend ještě potvrdí a že naše stránky budete navštěvovat i nadále.

Přeji Vám do nového roku vše, po čem toužíte.  

Vít Bárta

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…