Bulvár hlásí: Kníže povečeřel se sestrou Lejly Abbasové. Nový románek?

24.11.2011 9:12

Sestra Lejly Abbasové Aida se sešla v úterý večer s ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem ve vinohradské restauraci a nad pochoutkami, vínem a svíčkami oba vysedávali od půl deváté večer do pozdních nočních hodin. A asistoval jim u toho bulvární deník Aha! Jeho fotografové pořídili z dýchánku těch dvou sérii fotek.

Bulvár hlásí: Kníže povečeřel se sestrou Lejly Abbasové. Nový románek?
Foto: Martin Kovář
Popisek: Ministr zahraničí a předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg

Zatímco sestra Aidy Lejla ještě před tím, než se zaláskovala do exministra Michaela Kocába, byla známá jako moderátorka, o Aidě lidé dosud neslyšeli. Lejla Kocábovi kdysi dělala mluvčí a teď spolu čekají miminko. Ale co Aida?

„Schwarzenberg rozhodně neklimbal, když se věnoval exotické krasavici, a visel na každém jejím slovu. Nakonec i zaplatil účet," píše k večerní romantice ministra a sestry Lejly dnešní bulvární Aha!.

Aida se ale podle všeho nesešla s ministrem jen tak, podle deníku se prý pokouší sehnat práci v jeho resortu.

„Lichotila Schwarzenbergovi, jak je jiný, jak to myslí jinak, než ostatní. Že musela odejít z práce, protože to tam nešlo vydržet, a kdyby se prý pro ni našlo nějaké místo na ministerstvu, bylo by to fajn," prásknul deníku host podniku.

Její pracovní plány ale může prý zhatit jedna věc. O knížeti je totiž známé, že si rád s mladými dívkami zaflirtuje, je ale ženatý a nehodlá to měnit. Svoji ženu Therese totiž miluje natolik, že ačkoliv ho opustila kvůli jinému muži, s nímž měla syna a kníže vychovával dítě jako vlastní, před čtyřmi lety si ji podruhé vzal.

Ministr paní prý odbyl: Napište to na papírek

Aha! popis večeře nesourodé dvojice také doprovodilo fotografiemi. Na nich se ale párek nedrží za ruce, je jen vidět, jak si povídají, ale nic, co by ministra zahraničí diskreditovalo, tam není.

Deník ovšem v jiném menším článku Schwarzenberga pěkně slovně nakopnul. Paní od jiného stolu mu totiž poslala panáka, což on bral napřed jako lichotku, jenže paní na papírek o chvíli později připsala, že kvůli postojům jeho vlády bere o polovinu nižší rodičovský příspěvek.

„Jaká byla reakce? Ministr odvětil, že se o tyhle věci nezajímá a že dělá zahraniční politiku. Prý ať mu to paní napíše na lísteček a on to předá kolegům z vlády," uzavřelo Aha! článeček, který kromě káravého titulku měl připsanou i výtku: „Takhle se mluví s občany?"

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…