Bylinkami proti kašli a nachlazení

27.10.2016 0:00

Jitrocel, mateřídouška, echinacea, lípa, plicník, divizna? Kolik znáte léčivých bylin? A víte, která mírní kašel, rýmu nebo posiluje imunitu?

Bylinkami proti kašli a nachlazení
Foto: shutter
Popisek: sirup

Pomáhají po staletí a stejnou dobu přežívají i staré receptury na čaje nebo oblíbené sirupy. Každý sirup je bohatým zdroje bylinných extraktů a podle složení si ho můžeme správně naordinovat sami.

MaxiVita Herbal Bylinný sirup na posílení imunity

s výtažky z  echinacey, plicníku a vitamíny. Obsažené bylinné extrakty z bylin pozitivně přispívají ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím. Podporují  přirozenou obranyschopnosti organismu, aby nedošlo k jeho oslavení.  Bylinky jsou navíc obohaceny o vitaminy C, E a vitaminy skupiny B. Jsou důležité pro udržení dobré kondice. Sirup obsahuje celkem  10 vitaminů a bylinných extraktů. Vhodný také k výplachům úst.

MaxiVita Herbal bylinný průduškový sirup

obsahuje  výtažky z jitrocele, mateřídoušky, echinacey a s  vitaminem C.

Přírodní extrakty pomáhají zmírnit průběh nachlazení, příznivě působí na dýchací cesty a napomáhají při rekonvalescenci. Chrání sliznici, snižují její dráždivost a ulehčují  vykašlávání. Sirup je vhodné užívat při zánětech horních cest dýchacích, virózách, kašli a nachlazení. Bylinky jsou navíc obohaceny o vitamin C, který příznivě ovlivňuje imunitní systém a tím i celkovou obranyschopnost organizmu.

MaxiVita Herbal Bylinný respirační sirup

obsahuje  výtažky z lipového květu, divizny a vitamínem  C. Bylinky lípa a divizna, jsou známé a užívané  v lidovém léčitelství jako pomocníci při léčbě kašle, rýmy a chřipky. Příznivě působí na horní cesty dýchací a také utiší chrapot a škrábání v krku. V období častých chřipek a nachlazení, pomáhá užívání sirupu zvýšit odolnost organismu. K bylinným extraktům je přidaný vitamin C podporující imunitní systém a obranyschopnost organismu.

Pro děti Bylinný sirup KAŠLÍK pro snadnější odkašlávání s obsahem jitrocele, mateřídoušky a vitamínu C.
Obsažené bylinné extrakty příznivě ovlivňují uvolňování hlenu tvořeného v dýchacích cestách a usnadňují odkašlávání. Zklidňují podrážděnou sliznici dýchacích cest a zmírňují tak dráždění ke kašli. Bylinky jsou navíc obohaceny o vitamin C, který příznivě ovlivňuje imunitní systém a tím i celkovou obranyschopnost organizmu. Pro děti už od jednoho roku.

K dostání v marketech a drogeriích nebo na nasevitaminy.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…