Dcera Miloše Zemana: Chci s tátou být na každém kroku

16.01.2013 9:17

Kateřina Zemanová, dcera prezidentského kandidáta Miloše Zemana, chápe četnou podporu Karla Schwarzenberga (TOP 09) za pouhý trend mladých bez hlubších znalostí reálií. Když si voliči fakta zjistí, často přecházejí na tátovu stranu, říká Zemanová.

Dcera Miloše Zemana: Chci s tátou být na každém kroku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Zemanová, dcera Miloše Zemana

Kateřinu Zemanovou překvapuje a mrzí, že mnoho mladých lidí volí knížete, aniž by si většina z nich zjistila informace. „Když se jich (voličů) zeptáte, proč volí pana Schwarzenberga, většina ani neodpoví, protože neví,“ vysvětluje Zemanová. Za velkou přízní otcova protikandidáta tak vidí pouhý trend.

Že Miloš Zeman přiláká i mladé voliče, bere jeho dcera za jisté. Už teď se totiž na sociálních sítích objevují skupiny na jeho podporu. „Je dobře, že když si mladí zjistili informace o tátovi, tak spíše přecházejí a v druhém kole chtějí volit jeho,“ říká pro Novinky.cz Kateřina Zemanová.

Sama bude otce podporovat i nadále. „Ráda bych s ním byla pokud možno na každém kroku,“ říká s tím, že se osvědčilo, jak se zapojila v kampani pro první kolo. Proto jak ona, tak celý volební tým kandidáta z Vysočiny dělá vše pro to, aby volby opravdu vyhrál.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: jno

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…