Dejte si pozor na tělo vyčerpané podzimním splínem!

18.10.2016 0:00

Čím dál tím víc lidí mívá po skončení léta podzimní deprese.

Dejte si pozor na tělo vyčerpané podzimním splínem!
Foto: dodavatel TZ
Popisek: zralá žena

Neschopnost zvládnout zhoršené počasí, mlhy, nízké slunce, stresující podzimní pracovní kolotoč nebo ubývající denní světlo a další negativní externality vedou ke zvýšenému riziku onemocnění. 

Jsou ale tací, kteří si odbydou smutek z blízkosti konce léta už v prvních chladnějších dnech srpna, kdy už slunce svítí v ostřejším úhlu už od tří hodin odpoledne. Vědí, že půlka léta je už pryč, prázdniny se překlopily taky, nejbližší delší svátky jsou až Vánoce, a to letos k tomu všemu připadnou na víkend!

Tudíž depresi teď v říjnu už mají tito lidé dávno za sebou a umějí být vděčni za všechno krásné, co se nabízí: Krásná, slušivá a ke všem postavám milosrdná podzimní móda, fotografické žně, úžasná atmosféra kaváren, či hospod.

Letní úpaly a úžehy není nutné bezpodmínečně vyměnit za rýmu, záněty průdušek a angíny. Místo osvěžujícího mojita a hektolitrů vody, se v těchto zařízeních konzumuje hřejivý grog a zázvorový čaj. Někteří už vědí, že je třeba nepodcenit fyzickou, ani psychickou nálož, která je s posledním kvartálem roku spojena, nejen kvůli počasí, ale i díky pracovní vytíženosti.

Vyčerpané tělo a mysl s notně nabouranou imunitou pak snadno podlehne natěšeným virům a bakteriím.  A není pak vždycky snadné hodit vše za hlavu, zalehnout a týden se v klidu vyležet.

Takovému stavu je dobré předejít a nenechat se zahnat na hranu psychického ani tělesného zhroucení hned zkraje podzimu. Využít při ohrožení imunity těla enzymoterapii, která je spojená s lékem Wobenzym, abyste svou imunitu uvedli do střehu zavčas, je cestou, jak překonat toto kritické období.

Pokud se rýma, kašel nebo bolest v krku přesto prosadí, odezní pak v kratší době s menší razancí a obtížemi. Přitom nejde o dodávku ničeho pro naše tělo nepřirozeného. Lék Wobenzym obsahuje unikátní směs látek, které jsou obdobné jako enzymy a aktivují v lidském organismu jeho imunitní reakce. Jejich doplněním zvenčí tak jen tělo rychleji zmobilizuje vlastní síly a protilátky jsou na místě potřeby dřív. O co je hojení je rychlejší, o to jsou menší otoky a bolest.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…