Dosud nejtvrdší hádka v Show Jana Krause. Politik málem odešel

27.11.2010 5:23

Politik, pražský zastupitel za ČSSD Karel Březina, herečka Kateřina Macháčková a majitelka psího pekařství Drahoslava Venclovská byli hosty v páteční Show Jana Krause.

Dosud nejtvrdší hádka v Show Jana Krause. Politik málem odešel

Ta začala vysílat v pátek ve 21:45. Rozhovor s prvním hostem, jímž byl zastupitel ČSSD v Praze a bývalý ministr Zemanovy vlády Karel Březina, končil ve 22:30. Už tato skutečnost jasně ukazuje na to, že se něco dělo. Rozhovor byl rozdělen prakticky do dvou částí, přičemž ta první shrnovala Březinův soukromý, hlavně však sexuální život a ta druhá se věnovala koalici občanských a sociálních demokratů v našem hlavním městě. Kdo z diváků přepnul po první reklamě, přišel o mnoho.

Karel Březina:

Karel Březina v první, velice uvolněné a usměvavé části přiznal, že má rád kvalitní sex a nikdy netrpěl tím, že by při něm měl jakékoli problémy. "Takže žádný pokles nebyl, jo?" ptal se moderátor. "Ne, nebyl," zněla odpověď. "Já si stejně myslím, pane Březino, že ty ženy po vás šly hlavně kvůli funkci, že na ně působila jako značný afrodiziakum." Host tentokrát neodpověděl.


Hosté Show Jana Krause. Zůstali


"Již v tu chvíli bylo vidět, že to Karlu Březinovi není příjemné. Ono povídat o svém sexuálním životě před miliony očí, navíc v momentě, kdy aspiruje na prvního náměstka primátora, je dost úlet," hodnotil analytik Břetislav Polách. "Musím doplnit, že si myslím, že kdyby Březina věděl, co ho čeká v dalších minutách, určitě by raději probral všechny své školní lásky, jen aby se vyhnul všemu tomu grilování," dodal Polách.

Kraus totiž v následujících dvaceti minutách pro lepší popsání situace v Praze použil slova jako prasárna, žvásty, blbci, kreténi. "A co jinýho by to jako mělo bejt?" vyzvídal zprvu usměvavý moderátor. Smál se ještě taky Karel Březina. "To přeci není korektní, to takhle popisovat. Je to dohoda," uvedl. "Ale prosím vás, tady vám dali lidi jasně najevo, že chtějí změnu, my jsme kroužkovali jak blbci a nic, vy jste se dohodli a zase budete vládnout." Březina krčil rameny.

PROTI KOALICI V PRAZE:

"Tak mi to řekněte, vy tady tvrdíte, že jste prosadili nějakých 90 procent programu do tý vaší smlouvy, takže ODS jsou takoví kreténi, že vám to sežrali, že jo, že oni mají jen těch procent deset," vystartoval Kraus v zápětí. Březina se evidentně značně přetvařoval, aby nevstal a neodešel. "Kdyby se to stalo, asi bych se nedivil. Ty otázky byly značně osobní, a ač se Jan Kraus snažil neustále opakovat, že je uražený volič, jako moderátor si dovolil hodně osobní rovinu," připustil dále analytik Polách.

Karel Březina to tedy zkusil opačně, pokusil se popsat svých úspěšných několik let v roli opozičního zastupitele v Praze. "Žvásty," vyprsknul Kraus a začal mávat rukama. Březina byl jako zkoprnělý. "Vy tady teďka začnete s chválou, ale to mě nezajímá. Pojďme se vrátit k tý vaší prasárně." To už nevydržel ani host. "Jako to snad ne! To není korektní, ani fair, co vy používáte za slova."

Jeho reakce ale Krause dostala do varu a ten tak bývalého ministra bez portfeje upozornil na to, že voliči v Praze jsou prý podvedení. "Pro mě je to prasárna, nechápu, že pro vás ne," uzavřel Kraus velmi, velmi vypjatý rozhovor.

Show Jana Krause:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…