Dvakrát přes milion. Pak zaznamenaly Události ČT znovu pokles

30.11.2011 13:47

Hodně kolísavě vychází v posledních deseti dnech sledovanost zpravodajského pořadu České televize Události. Dvakrát se přehoupla přes milion, ale jinak to vypadá jen na mimořádné výkyvy. Vždyť na jejich úterní vydání se nedívalo ani 800 tisíc diváků.

Dvakrát přes milion. Pak zaznamenaly Události ČT znovu pokles
Foto: ct.cz
Popisek: Logo České televize

Blýskáním na lepší příští mohly být pro Českou televizi čísla sledovanosti hlavního zpravodajského pořadu události, která se v uplynulých deseti dnech dostala dvakrát přes milionovou hranici. Ukazuje se však, že nepůjde o žádný trvalý stav a že veřejnoprávní televize si ve svém večerním zpravodajství přízeň diváků zatím nedokáže udržet.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že úterní Události sledovalo 793 tisíc diváků (681 tisíc na ČT1 a 112 tisíc na ČT24) při celkovém podílu na sledovanosti 21,4 procenta. A jak ukazují výsledky konkurence, nebylo to proto, že by šlo o den chudý na zajímavé dění.

Konkurence se těšila obvyklému zájmu

Vždyť Zprávy TV Prima sledovalo v takřka shodném čase 1,093 milionu diváků, což byl téměř každý třetí člověk přítomný v danou chvíli u obrazovek (podíl na sledovanosti 30,3 procenta). Podobně jako Prima dosáhla i Nova se svými Televizními novinami standardních čísel - 2,229 milionu diváků při podílu na sledovanosti 56,5 procenta. Odpolední TN sledovalo 892 tisíc diváků, a tak i ony navzdory brzkému vysílacímu času trumfly večerní Události.

K věci:

Dvojnásobek času, polovina moderátorů. Utáhnou to nové Události ČT? 

Události ČT: V pátek blamáž, v neděli přes milion diváků 

Rekordní sledovanost zpravodajství ČT. Když bude exšéf Novy ředitelem 

Foto: ceskatelevize.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…