Europoslanci Kohlíčkovi se narodil vnuk. Třetí v pořadí

09.05.2012 18:44

I zákonodárci žijí běžnými problémy. Tak například europoslanec Jaromír Kohlíček (KSČM) se stal právě dnes novopečeným již několikanásobným dědečkem. Narodil se mu totiž třetí vnuk. „Už je to ale mé čtvrté vnouče, takže až ho uvidím, vím, co mám jako děda dělat,“ sdělil s radostí Kohlíček ParlamentnímListům.cz.

Europoslanci Kohlíčkovi se narodil vnuk. Třetí v pořadí
Foto: KSČM
Popisek: Jaromír Kohlíček

Komunistický europoslanec Jaromír Kohlíček rád odpovídá ParlamentnímListům.cz na všetečné dotazy. Jenže dnes to bylo naopak. Europoslanec sám zavolal do redakce a zašveholil: „Tak už ho máme. Jmenuje se Jaroslav a váží 3,6 kilogramů. Měří 50 centimetrů. Narodil se dnes krátce po poledni.“

„Já mám tři děti a ty mne již potěšily tím, že naši rodinu rozšířily o dva vnuky a jednu vnučku. A teď nám přibyl další kluk v rodině,“ řekl dále Kohlíček.

„Athénský filosof Sokrates ale říkal, že potíž dětí je v tom, že nikdy není jasný výsledek. Já ale doufám, že už víme se ženou, jak na tu výchovu vnoučat máme jít, neboť jsme oba již plně zaškoleni. Snad se nám dohromady společně podaří z toho čtvrtého přírustku vychovat slušného člověka,“ dodal Kohlíček, který právě dnes „peláší“ do Bruselu do Evropského parlamentu a tak vnuka uvidí až v pátek. „Už se těším,“ dodal.

Redakce ParlamentníchListů.cz k radostné události blahopřeje.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…