FOTO Tak to je něco: Putinovi motorkáři se vrátili do Česka. A přivítal je...

17.08.2015 14:27

Noční vlci v Česku. Ano, čtete správně. Členové nejznámějšího ruského motorkářského klubu byli tady. Šlo o soukromou návštěvu jejich českých přátel a spřáteleného českého motorkářského klubu. S vlky se v Děčíně setkal také sociálnědemokratický poslanec Jaroslav Foldyna. Máme fotografie.

FOTO Tak to je něco: Putinovi motorkáři se vrátili do Česka. A přivítal je...
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Vlajka motorkářského gangu Noční vlci

Na jaře o nich psala snad všechna česká média, padala různá slova a mnohdy i protichůdné názory. Teď ovšem přijeli ruští motorkáři z klubu Noční vlci do České republiky, a nikde o tom nepadlo ani slovo. Noční vlci tu navštívili své české kolegy a dokonce si popovídali s poslancem parlamentu. Ve svém oblíbeném děčínském baru je potkal Jaroslav Foldyna.

Podle něho šlo o jejich soukromou cestu, byli tady navštívit své kamarády z českého klubu, kteří je pak doprovázeli do Drážďan. „O politice jsme se vůbec nebavili, což ti motorkáři stejně nemají rádi,“ uvedl poslanec.

„Spíš jsme se smáli tomu, jak u nás byla celá věc v květnu zpolitizovaná a co všechno se tu o nich psalo. Oni se přitom paradoxně zajímali o možnosti podpory postižených dětí,“ řekl ParlamentnímListům.cz poslanec Jaroslav Foldyna.

Foto – facebookový profil poslance Jaroslava Foldyny

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…