Hledání práce a pracovníků ve zdravotnictví se výrazně zjednoduší

05.08.2016 0:00

Nabídka a poptávka pracovních pozic ve zdravotnictví se v České republice ne vždy potkává, z čehož často vyplývají potíže zdravotnických zařízení s nedostatkem personálu.

Hledání práce a pracovníků ve zdravotnictví se výrazně zjednoduší
Foto: dodavatel TZ
Popisek: lékař

Doposud totiž neexistovalo ani žádné centralizované místo, kde by mohli lékaři, sestry, farmaceuti a další odborníci z oblasti zdravotnictví nalézt pracovní nabídky od zdravotnických zařízení, státních i nestátních zdravotnických subjektů a organizací či provozovatelů lékáren. Proto vznikl nový internetový portál zJOB.cz (www.zjob.cz).

Oproti běžným pracovním portálům, kterých je na českém internetu velká řada, se zJob.cz úzce zaměřuje na oblast zdravotnictví, což umožňuje lepší cílení i kategorizaci nabídek pracovních příležitostí. Jeho fungování je uzpůsobeno potřebám zdravotníků, kteří nemají čas zdlouhavě vyplňovat formuláře. Ti si mohou nechat do e-mailu zasílat aktuální pracovní nabídky dle zvolené kategorie a ani při reakcích na konkrétní pracovní pozici není nutné se registrovat. „Zaměřujeme se pouze na pracovní nabídky z oblasti zdravotnictví, takže odpadá zdlouhavé prodírání se množstvím prací z oblastí, které zdravotníky nezajímají. Navíc vyhledávání je velice podrobné a přizpůsobené právě zdravotnickým oborům a pracovníkům. A je třeba zdůraznit, že všechny služby jsou pro ně zcela zdarma,“ vysvětluje David Vondruška, zakladatel portálu zJOB.cz.

Zaměstnavatelé ze zdravotnického sektoru jistě ocení intuitivní administrativní prostředí pro vkládání pracovních nabídek i zajímavou službu v podobě předvýběru uchazečů profesionálními personalisty. „Našim záměrem do budoucna je poskytovat nabídku pracovních pozic nejen v rámci České republiky, ale pro celou oblast střední Evropy s důrazem na Slovensko, dodává Vondruška.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…