Jančurovy stevardky budou i masírovat. Co na to České dráhy?

10.01.2012 14:42

Majitel Student Agency a společnosti RegioJet Radim Jančura rozšíří stevardkám ve svých žlutých vlacích na dva týdny pracovní náplň. Kvůli reklamě na koupi zájezdů přes internet na serveru dovolena.cz budou i masírovat.

Jančurovy stevardky budou i masírovat. Co na to České dráhy?
Foto: rep
Popisek: Radim Jančura

"Jde o zhruba deset lidí z našeho palubního personálu, kteří mají masérský kurz. Zdarma mohou ve vlaku využít například masáže krku nebo ramenních svalů," řekl serveru iDNES.cz mluvčí firmy Aleš Ondrůj.

Stevardky v plavkách

Ve vlacích mezi Prahou a Žilinou chce totiž firma zřídit pojízdnou cestovní kancelář. "Cestujícím chceme navodit ve vlaku dovolenkovou náladu, proto budou chodit i stevardky v plavkách," dodal Jančura.

Ve vlaku si budou lidé moci objednat svoji dovolenou. Portál dovolena.cz, který Student Agency vlastní, dosáhl minul rok tržeb 821 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…