Jiří, kde máš lidi? Bulvár ztrapňuje Paroubka fotkami

08.10.2012 7:24

Vystoupení Jiřího Paroubka a jeho Národních socialistů- Levice pro 21. století v Březně u Chomutova se prý příliš nepovedlo. Ačkoliv pro návštěvníky svého mítinku připravil řadu atrakcí, měl prázdné náměstí a místa k sezení musel údajně potupně obsazovat zaplaceným komparsem.

Jiří, kde máš lidi? Bulvár ztrapňuje Paroubka fotkami
Foto: NS-LEV 21
Popisek: Jiří Paroubek s dětmi z dětského domova v Krásné Lípě

Paroubek si společně s Jiřím Šlégrem připravili pro návštěvníky řadu pozorností. Pivo a limonádu zdarma, květiny pro ženy, pro děti balónky a skákací hrad- jenže obyvatele obce na Chomutovsku to stejně nepřilákalo. Bulvární deník Blesk zdokumentoval údajné absolutní fiasko někdejšího politického buldozeru. Materiál nese křiklavý nadpis "Jirko, kde máš lidi?"

Před pódiem, na kterém kromě Paroubka v ležérně rozepnutém svetru řečnil Jiří Šlégr a několik stranických kandidátů, nebyla podle fotografií ani noha. Skupinka žen sledovala mítink z druhé části náměstí, ovšem bylo prý evidentní, že se přišli na předvolební pouť podívat spíše ze zvědavosti. Sedm židlí před pódiem zelo beznadějně prázdnotou.

Když si bulvární novináři chtěli prázdné hlediště zdokumentovat, zasáhl prý z pódia místopředseda strany Jiří Šlégr. Rychle přivolal zaměstnance kampaně Národních socialistů, kteří obsadili většinu míst k sezení a následně vytvořili řečnícími Jiřímu Paroubkovi i iluzi potlesku. Z fotek přitom bylo zřejmé, že je proslovy vůbec nezajímají.

Sám Jiří Paroubek si z trapasu hlavu nedělá. „Březno má cca devět set voličů a když jich k volbám dorazí tři sta, je to hodně. Patnáct rozdaných materiálů je patnáct procent voličů, kteří nejspíš dorazí k volbám,“ uklidnil své příznivce. Neopomněl dodat, že v desítkách obcí na Ústecku, které v kampani navštívil, zažil i mnohem větší účast. Bulvár však připomíná, že nedávno byl s Paroubkem v Rumburku, kde měl někdejší předseda ČSSD podobně pochybný úspěch.   


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …