Julínek kouří a stydí se za to

19.06.2010 15:22

Senátor a bývalý ministr zdravotnictví Tomáš Julínek na kongresu ODS neodolal a téměř si zapálil doutník. Když však spatřil fotografa ParlamentníchListů.cz, rozmyslel si to.

Julínek kouří a stydí se za to

Tomáš Julínek během pobytu v ministerském křesle z připravované reformy zdravotnictví stihl zavést pouze zdravotnické poplatky. I ty byly příliš velkým soustem pro českou levici, která proti nim od jejich zavedení brojí.

Doplatil by na vlastní návrhy
Julínek už nestihl přinést do českého zdravotnictví například individuální zdravotní účty. Ty by pojištěncům, kteří se starají o své zdraví, ušetřily peníze a těm druhým by zdravotní péči prodražily. Kuřáci, konzumenti alkoholu a milovníci tučného jídla by tedy českému zdravotnictví průběžně spláceli náklady na léčení svých budoucích chorob.

Byl by mezi nimi pravděpodobně i sám Julínek. Na kongresu ODS si ve společnosti náměstka ministryně zdravotnictví Marka Šnajdra a dalších kolegů chtěl dopřát doutník. Poté, co spatřil fotografa ParlamentníchListů.cz, od tohoto úmyslu nakonec ustoupil a doutník schoval.

Sledujeme KONGRES ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaroslav Polanský

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …