Kalousek a chlap? Jen hulvát, který nafackoval zbabělci, píše Paroubková

28.09.2011 9:33

Fackovací výchovná lekce ministra financí Miroslava Kalouska odhalila podle Petry Paroubkové, manželky expředsedy ČSSD, nejednoho zbabělce. Je jím mladík, který se vůbec nebránil, předseda vlády Petr Nečas, který Kalouskovo opilectví maskuje starostmi o ministrovo zdraví, i někteří novináři MF Dnes, co vědí o Kalouskově zálibě v popíjení od ranních hodin, ale mlčí nebo incident přehlížejí.

Kalousek a chlap? Jen hulvát, který nafackoval zbabělci, píše Paroubková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav kalousek

V lehčím tónu začíná Petra Paroubková, manželka expředsedy ČSSD, svůj příspěvek na webu Vaševěc.cz, když píše, že Miroslav Kalousek poslal svého vrchního výběrce poplatků a úplatků, bratra Hávu, aby zaplatil jistému mladíkovi. „Mladík pak souhlasil, že mu pan ministr dá pár facek a že se nebude bránit. A že mu je nevrátí. Pan ministr se pak stane novým Komenským a bude pěstmi šířit dobré mravy a etiku," přiznává sama autorka tak trochu utopičnost své úvahy.

Na rozdíl od udíleče lekcí, který se chlubil, že se zachoval jako chlap, si to Paroubková o Kalouskovi nemyslí. „Je to jen hulvát, který v podroušeném stavu nafackoval zbabělci. O Kalouskově stavu se již zmiňoval David Rath. Před uvedenou ´výchovnou akcí´ ho totiž potkal na chodbách sněmovny. Potkal ho také můj muž. Kalousek si z kapsy saka vytáhl píšťalku a začal na ni na chodbě parlamentu pískat. V jakém pohnutém stavu asi musí být Kalouskova mysl, když u sebe nosí píšťalku?" podivuje se Paroubková.

Celý článek Petry Paroubkové ZDE

Jeden zbabělec vedle druhého

Manželka bývalého předsedy ČSSD dále tvrdí, že napadený chlap je zbabělec, když se vůbec nebránil. „Hašek, Sobotka a spol. jsou zbabělci, když ten první Kalouska chválí za jakousi podružnou cenu a ten druhý se neozve, i když ho s píšťalkou také viděl. Nečas je zbabělec, který opilectví maskuje starostí o ministrovo zdraví," myslí si Paroubková.

Její kritice neujdou ani novináři. „Tři nejmenovaní z MF Dnes mi každý zvlášť vyprávěli, jak Kalousek - promiňte za výraz, ale budu citovat - chlastá už od rána. Jak už v devět ráno má v sobě alespoň dva panáky a s nimi si chtěl dát další. Proč teď mlčíte?" ptá se manželka expředsedy ČSSD a dodává, že nejvíc se stydí za Kalouska. „Jaký chlap? Vždyť i Dagmar Havlová dokázala zapískat na prsty. Nemusela si na to brát píšťalku ..." uzavírá Paroubková.

K věci:

Kalousek profackoval mladíka, který ho urážel. Rath: Měl opičku 

Kalouskova fackovací lekce. Takhle se prý chovají politici v Africe 

Čtyři facky. Politická sebevražda, nebo nevýznamná epizoda? 

Foto: Hans Štembera

reklama

autor: jih

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…