Kalouskovi tečou nervy, zopakoval Bárta čtenáři PL.cz

05.10.2011 9:27

Poslanec Vít Bárta (VV) stále trvá na omluvě, kterou by měl podle jeho názoru pronést ministr financí Miroslav Kalousek (TOP09) vicepremiérce Karolíně Peake za to, že ji údajně urazil na jednání vlády. Bárta to zopakoval jednomu ze čtenářů serveru ParlamentníListy.cz

Kalouskovi tečou nervy, zopakoval Bárta čtenáři PL.cz
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

Jeden ze čtenářů serveru ParlamentníListy.cz položil dotaz předsedovi poslaneckého klubu Věcí veřejných Vítu Bártovi. Chtěl vědět, proč se nikdo z poslanců nezastal vicepremiérky Karolíny Peake (VV), když ji urazil ministr financí ´Miroslav Kalousek (TOP09). Našim čtenářům přinášíme poslancovu odpověď.

Urážka musí být zaznamenaná na zápisu z jednání vlády

Bárta jednoznačně prohlašuje, že se vicepremiérky Peake zastal on sám. Dodává, že ho údajné Kalouskovo hulvátství, které musí být zaznamenáno i na zápisech jednání vlády, překvapuje o to víc, že předseda TOP09 Karel Schwarzenberg vystupuje jako gentleman.

Otázka a odpověď ZDE

„Není pravda, že by se paní vicepremiérky Karolíny Peake nikdo nezastal. Již jsem uvedl v této věci pro Parlamentnilisty.cz následující: „Kalouskovi tečou nervy, protože nepotečou miliardy z ekotendru. A tak už uráží i ženy, což je nepřípustné. Očekávám, že se pan Kalousek jako džentlmen paní vicepremiérce Peake, jasně a rychle omluví," odpovídá Bárta.

Související:

Kalousek prý na vládě nehorázně urazil Peake. On to odmítá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…